Ryžių apkepas su varške

Ingridientai:
1. 200 gr. ryžių (2maži pakeliai)
2. 80 gr. razinų
3. 160 gr. varškės
4. 1-2 kiaušinius
5. 60 gr. cukraus
6. 20 gr. sviesto arba margarino
7. aliejaus (skardai patepti)
8. užpilimui ugienę arba grietinę
Gaminimas
Išverdame birią ryžių košę, ataušiname, dedame varškę, su cukrumi iki baltumo kiaušinius, nuplautas ir nusausintas razinas, sviestą. Viską išmaišome. Skardą ištepame aliejumi, sukrečiame masę, viršų ištepame grietine ir kepame 200 laipsnių karštyje. Valgome su grietine arba ugiene.
SKANAUS! (MerGaiciKe)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!