SALDAINIAI SU MIGDOLAIS

Ingridientai:
1-oji masė:
1 sauja migdolų
1 šaukštas miltų
2 šaukštai cukraus
0,5 citrinos sulčių
50g sviesto
100g sausainių trupinių

2-oji masė:
200g varškės
2 šaukštai cukraus
8g vanilinio cukraus
50g sviesto
300g kokoso drožlių
Gaminimas
1-oji masė: ištirpiname sviestą, suberiame šaukštą miltų, pakepiname. Pilame cukrų, pieną ir maišydami viriname, kol masė bus vientisa. Ataušiname. Masę suplakame. Plakdami, po truputi pilame pusės citrinos sultis. Plakame tol, kol masė pasidarys puri.
2-oji masė: per sietelį pertriname varškę. Įdedame sviestą, cukrų, vanilinį cukrų. Labai gerai išsukame, kol masė bus puri ir vientisa.
Migdolą apvoliojame 1-oje masėje, šaukšteliu drebiame įį trupinius, apvoliojame. Didesnįį ššaukššteįlį vašrškės mas&#ęę279;s dedamįįį3;e į kokoso drožžles, padaroąąme duobutę ir į vidųų dedūžžame migdoląšššššš, apvoliotą 1-oje masėėje su trupiniais. Gražiai suformuojame kamuolėėlį, kad varšėųųųųųkės mėasė būtų viršuje, o viduje 1-oji ėmasė sėėėėėu migdolu. Kad masė neliptų prie rankų, naudojame daug kokoso drožlių. Saldainius sudedame į lėkštę ir 15 min. laikome šaldymo kameroje. Reikia, kad sustengtų tik varškės (viršutinė) masė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!