SALDI PUTA

Ingridientai:
2 šaukšteliai želatinos,
350 ml vandens,
5 šaukštai cukraus,
3 kiaušinių baltymai,
3 šaukšteliai cukraus pudros,
1/2 šaukštelio citrinos sulčių,
100 g braškių
Gaminimas
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 15 min, kad išbrinktų. Po to suberti cukrų ir šildyti maišant, kol ištirps želatina. Kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų su cukraus pudra ir citrinos sultimis, įplakti želatiną. Kelias braškes palikti papuošimui, o kitas supjaustyti. Į riebalais išteptą formą supilti pusę turimu putų, palaukti kol sustings, sudėti supjaustytas braškes ir ant viršaus supilti likusias putas. Palaikyti šaldytuve apie 5 val. Išimti iš formos, supjaustyti gabalėliais, papuošti braškėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!