Šaldyti žalieji žirneliai

Ingridientai:
***
Gaminimas
Paruoštus žirnelius blanširuoti verdančiame vandenyje 1,5-2 min. Atvėsinus nusausinti, supilstyti į polietileninius maišelius ir skubiai sušaldyti šaldiklyje -30 --35° C temperatūroje. Saldytus žirnelius laikyti -18°C iki 10-12 mėn.
Šaldytus žirnelius ruošiant maistui, suberti į verdantį vandenį, virti 6-8 min. vartoti salotoms, sriuboms gaminti ir garnyrui. Atšildžius žaliuosius žirnelius galima vartoti salotoms termiškai neapdorotus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!