Saldžarūgštis varškės padažas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
100 g. varškės,
0,5 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių,
0,5 stiklinės tarkuotų obuolių arba obuolių košės, (obuolių sulčių),
cukraus,
druskos,
garstyčių arba krienų,
2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės,
anyžių arba cinamono,
citrinos sulčių.
Gaminimas:
 Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti likusius produktus, prieskonius ir viską gerai išplakti.
Tinka vartoti su:  Padažą patiekti prie paukštienos, triušienos, laukinių žvėrių mėsos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!