SALIERŲ IR KREVEČIŲ SRIUBA

Ingridientai:
1,5 l vandens,
0,5 valyto saliero,
150 g nevalytų krevečių,
150 g keptų svogūnų,
muskatų,
100 g keptų morkų,
150 g grietinėlės,
100 g baltojo vyno,
druskos, pipirų,
tarkuoto sūrio
Gaminimas
Vandenyje išverdame salierą. Išgriebiame, dedame į smulkintuvą salierą, keptas morkas, keptą svogūną, valytas krevetes ir sutriname. Supilame grietinėlę, suberiame prieskonius ir užverdame. Supilame baltąjį vyną. Jei sriuba per tiršta, įpilkite salierų nuoviro.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!