Salierų salotos


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
250 g salierų,
2 morkos,
2 obuoliai,
100 g majonezo,
pipirų,
druskos.
Gaminimas:
Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarinės kietesnės morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada tarkuojamos. Jaunas morkas (vasarą) geriau imti žalias.
Daržovių mišinys pasūdomas, įberiama pipirų ir sumaišoma su majonezu. Puošiama petražolėmis, krapais, gelsve, kiaušiniais, morkomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!