Salotos su kriauše ir sūriu

Ingridientai:
60 g fermentinio sūrio,
100 g salotų lapų,
60 g cikorinių salotų,
1/4 citrinos,
1 kriaušė,
1/4 granato,
1 šaukštelis rozmarino aliejaus,
50 g spanguolių,
50 g aliejaus,
pagal skonį druskos, maltų baltųjų pipirų.
Gaminimas
Kriaušę nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite sėklides. Išilgai supjaustykite nestoromis juostelėmis, patepkite jas rozmarino aliejumi, sudėkite į skardą ir apie 5 minutes kepkite labai karštoje orkaitėje. Atvėsinkite. Sūrio juosteles (iš tokio kiekio išeis 6), kepkite orkaitėje apie 3 minutes. Atvėsinkite. Užpilas. Į sieteliu pertrintas spanguoles įberkite druskos, pipirų, įpilkite aliejaus. Tą masę išplakite. Cikorines salotas išlukštenkite ir pamirkykite citrinos sultimis parūgštintame vandenyje. Sūrio, kriaušės juosteles ir salotas dailiai sudėkite į lėkštę, pagardinkite užpilu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!