Šalta nugarinė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1.1 kg nugarinės,
2.aliejaus,
3.2 svogūnai,
4.3 gvazdikėliai,
5.0,5 šaukštelio čiobrelių,
6.lauro lapelis,
7.2 šakelės petražolių,
8.8 juodieji pipirai,
9.druskos.

Gaminimas:

Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mėsą apkepinti aliejuje ir sudėti į verdantį vandenį su prieskoniais. Virti 50 minučių. Tada vėl pakepinti aliejuje ir atšaldyti. Patiekti šaltą su majonezu ar marinuotomis daržovėmis. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!