Šaltalankių kremas

Ingridientai:
1 stiklinė šaltalankių sulčių su cukrumi,
1,5 stiklinės vandens,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai krakmolo,
200 g plaktos grietinėlės.

Šokoladui:
40 g sviesto,
2 šaukštai cukraus,
2 šaukštai kakavos,
2 šaukštai pieno arba vandens,
plaktos grietinėlės,
migdolų plokštelių,
šokoladinių pabarstų ar tarkuoto šokolado papuošimui.
Gaminimas
1 stiklinę sulčių, 1 stiklinę vandens, 1 stiklinę cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklinės vandens sumaišome su krakmolu ir supilame į karštą sirupą, užviriname. Kisielių atšaldome ir sumaišome su plakta grietinėle. Kremą sudedame į taures, apšlakstome išvirtu šokoladu, papuošiame plakta grietinėle, šokoladiniais pabarstais, migdolų plokšštelėmis.

P.S.
Jei ššaltalankių sulččių neturite, kisielių virkite šč;iš apelsinųų sulčiųų, tik ųjų neskieskite vandeniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!