Šašlykas su pievagrybiais

Ingridientai:
7,5 kg kiaulienos sprandinės,
20 pievagrybių,
2 svogūnai,
druskos,
5 juodieji pipirai,
5 kvapieji pipirai,
2 laurų lapai,
1,5 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno.

Gaminimas
Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną - griežinėliais. Į mėsą įdedame svogūnus, prieskonius, druską, išmaišome, įpilame vyną, vėl išmaišome, uždengiame ir marinuojame 8-10 vai. Pievagrybius nuplauname ir 2-3 vai. pamerkiame į parūgštintą ir pasūdytą vandenį. Šašlykus sumauname ant iešmų ir kepame žarijų kaitroje. Baigiant kepti dalį šašlykų nuimame nuo iešmų, į tarpus užmauname pievagrybių ir baigiame kepti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!