Šašlykas su pievagrybiais

Ingridientai:
7,5 kg kiaulienos sprandinės,
20 pievagrybių,
2 svogūnai,
druskos,
5 juodieji pipirai,
5 kvapieji pipirai,
2 laurų lapai,
1,5 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno.

Gaminimas
Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną - griežinėliais. Į mėsą įdedame svogūnus, prieskonius, druską, išmaišome, įpilame vyną, vėl išmaišome, uždengiame ir marinuojame 8-10 vai. Pievagrybius nuplauname ir 2-3 vai. pamerkiame į parūgštintą ir pasūdytą vandenį. Šašlykus sumauname ant iešmų ir kepame žarijų kaitroje. Baigiant kepti dalį šašlykų nuimame nuo iešmų, į tarpus užmauname pievagrybių ir baigiame kepti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!