Serbentų padaže troškinta jautiena


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
500 g jautienos,
druskos,
pipirų,
½ šaukštelio garstyčių,
30 g riebalų,
šaukštas miltų,
stiklinė vandens,
100 g grietinėlės,
2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės.
Gaminimas:
Mėsą išmušti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, įdėti garstyčių, įpilti vandens ir patroškinti. Tada įdėti grietinėlės, miltus, uogienės ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus.
Tinka vartoti su: Patiekti su bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!