Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)

Ingridientai:
800 g sūdytos silkės,
200 g svogūnų, 200 g slyvų,
150 g žalių agrastų, 1 šaukštas razinų,
1 stiklinė pieno, 1 stiklinė vyno acto,
8-10 žirnelių karčiųjų pipirų,
8-10 žirnelių kvepiančiųjų pipirų,
1-2 lauro lapai,5-7 gvazdikėliai,
1 šaukštas cukraus, salierų lapelių.
Gaminimas
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.2-3 min. virti.Nusausintą silkės filė dėti į stiklainį, užpilti ataušintu marinatu ir 24 val. palaikyti šaldytuve.Patiekiant puošti vaisiais, svogūnais, salierų lapeliais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!