Sluoksniuoti pyragėliai su varške ir žalumynais

Ingridientai:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos (šviežios arba šaldytos);
300 g varškės;
2 kiaušiniai;
Po kelias šakeles čiobrelių, rozmarinų, bazilikų ir petražolių;
1 arb. š. tarkuotos citrinos žievelės;
Žiupsnelis cukraus;
Žiupsnelis druskos ir ką tik maltų pipirų;
1 valg. š. alyvuogių aliejaus skardai patepti.
Gaminimas
Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su permalta varške ir pagardinkite druska, cukrumi, pipirais bei citrinų žievelėmis. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostomis. Ant kiekvienos dėkite varškės įdaro ir suvyniokite. Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir dėkite į aliejumi išteptą skardą. Kepkite 200°C temperatūros orkaitėje 20 min. Patiekite karštus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!