Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške

Ingridientai:
50 g sviesto,
1 stiklinė pieno,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
80 g tarkuoto pieniško šokolado,
100 g migdolų drožlių,
6 džiovinti abrikosai,
1/2 varškės su vanile,
3 šaukštai cukraus pudros,
2 šaukštai citrinos sulčių,
1 šaukštas aliejaus,
druska.
Gaminimas
Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užplikyti ir truputį palaikyti
karštame vandenyje, kad suminkštėtų ir supjaustyti. Varškę sutrinti su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Įdėti 2/3 abrikosų ir migdolų ir sumaišyti.
Lietinius tolygiai aptepti varške su abrikosais ir migdolais. Suvynioti ir supjaustyti į tris dalis. Pjaustant peilį pavilgyti karštame vandenyje. Sudėjus į lėkštes lietinius pabarstyti likusiais abrikosais, migdolais ir tarkuotu šokoladu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!