Šokoladinis vyniotinis (Jūratės)

Ingridientai:
Tešlai:
4 kiaušiniai,
100g cukraus,
40g kakavos,
80g miltų,
20g krakmolo,
truputis šokoladinio kremo.

Įdarui:
banano (tiesesnio),
varškės,
1v.š. miltinio cukraus (ar daugiau, pagal skonį),
vanil. cukraus,
indelis „Nutelos“( ar kitokio šokoladinio, riešutinio kremo, galima uogienės, medaus)
Gaminimas
Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. Baltymus iki standumo išplakti su likusiu cukrumi, sudėti į trynius, suberti miltus, krakmolą, kakavą, išmaišyti. Dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti orkaitėje 20min 180ºC. Iškepusį kepinį apdengti kepimo popieriumi, ant viršaus uždėti drėgną rankšluostėlį, kad viršus neimtų džiūti ir palikti atvėsti.

Varškę gerai ištrinti su miltiniu cukrumi ir vanil. cukrumi. Kepinio paviršių patepti „Nutela“, tada padengti varškės mase. Uždėti bananą ir susukti vyniotinį. Apdengti kepimo popieriumi ir 4val. dėti į šaldytuvą. Prieš patiekiant apibarstyti miltiniu cukrumi.

Galima gaminti ir su kitokiais įdarais: 1.Varškę sumaišyti su smulkintais džiovintais ananasais, papajomis ir susukti vyniotinį. 2. Varškę sumaišyti su aguononis. Ant varškės sluoksnio pabarstyti smulkintų riešutų ar smulkinto griliažo, susukti. 3. Vietoj banano ant varškės masės uždėti uogienės, maišytos su trupintais vafliais ir susukti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!