Sotusis omletas (Jolantos)

Ingridientai:
1 bulvė,
1 skiltelė česnako,
4-5 kiaušiniai,
1 svogūno galvutė,
1 morka arba šiek tiek pievagrybių,
1 indelis marinuotų žirnelių,
dešros arba šoninės,
tarkuoto sūrio,
truputis aliejaus kepimui,
prieskonių pagal skonį.
Gaminimas
Bulvę nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, morką sutarkuojame (o jei dėsite pievagrybius- juos smulkiai supjaustome), svogūną irgi smulkiai supjaustome, sudedame supjaustytą dešrą arba šoninę, išpaudžiame česnaką, sudedame prieskonius.

Viską sudedame į keptuvę ir apkepiname. Tuomet suberiame žirnelius ir užpilame plaktais kiaušiniais. Jei patinka, galite užbarstyti krapų. Omletą kepame uždengę keptuvę dangčiu, nemaišydami. Paskui atsargiai "blyną" apverčiame, užberiame tarkuoto sūrio ir dar kiek pakepiname uždengę dangtį, kol sūris išsilydys. Omletą patiekiame karštą. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!