ŠPARAGINIŲ PUPELIŲ APKEPAS

Ingridientai:
tešlai:
200g miltų
100g sviesto
3 šaukštai šalto vandens
0,5 šaukštelio druskos
aliejaus, formai patepti
įdarui:
350g šparaginių pupelių
100g tarkuoto sūrio
100g jogurto
1 kiaušinis
1 šaukštas džiūvėsėlių
2 šaukštai smulkintų krapų
druskos

Gaminimas
Miltus persijoti ir sumaišyti su druska. Sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą į miltus ir kapoti, supilti vandenį ir greitai užminkyti tešlą. Tešlą suvinioti į foliją ir padėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Paskui tešlą išimti, iškočioti ir įdėti į aliejumi išteptą kepimo formą padarant aukštus kraštus. Kepti 10 min. 200 lapsnių temperatūroje. Pupeles nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti. Tarkuotąą sūūrįį sumaišyti su jogurtu, kiauššiniu,dž&ą2;iūūvėsėliais ir vienu ššauškštu krapų. Pupeles sudėti ant apkepintžžos štešlos, viskšą užpilti jogurtine mase ir vėl kepti dar 15 min. Prieš patiekiant užbarstoma likusiais krapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!