Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu

Ingridientai:
(6 porcijos)

6 strutienos pjausniai po 175 g,
1 svogūnas,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
8 sutrintos kadagio uogos,
300 ml raudonojo sauso vyno,
15 g sviesto,
15 g aliejaus,
30 g raudonųjų serbentų drebučių,
druskos, pipirų.

Garnyrui:
300 g virtų morkų,
300 g Briuselio kopūstų,
keptų traškių bulvių.
Gaminimas
Strutieną įtriname susmulkintais svogūnais, petražolėmis ir kadagiais. Laikome 3-4 vai. Tada įpilame vyną ir marinuojame per naktį. Marinuotą mėsą kepame įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje iš abiejų pusių po 3-4 min. Tada mėsą išimame ir laikome šiltai. Į keptuvę supilame likusį marinatą, nuverdame trečdalį skysčio, perkošiame ir įįdedame drebučių. ĮĮ šįį padažąą galime darį įpilti trupįuįįtį sojų padažžo, acto, višštienos sultinio, įberti truputį cukraus, druskos, pipirųų.
Pūatiekiame su virtomis morkomis, Briuselio kopūstais, keptomis bulvėėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!