Šventiniai sluoksniuotos tešlos pyragaičiai

Ingridientai:
400 g sluoksniuotos tešlos,
stiklinė spanguolių uogienės,
šaukštas cukraus pudros.
Gaminimas
Iš tešlos iškočioti maždaug 2 cm storio lakštą ir supjaustyti 6x6 cm kvadratėliais. Ant kiekvieno uždėti po pusę šaukšto uogienės. Tešlos likučius išminkyti, iškočioti 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 1 cm pločio bei 10 cm ilgio juostelėmis. Iš jų suformuoti kilpas, po keturias sujungti sulipdant galus ir uždėti ant uogiene pateptų kvadratėlių.

Pyragaičius sudėti į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min., kol tešla išsipūs. Atvėsusius kepinius pabarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!