Svieste troškintos morkos


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

175 g morkų,
200 g sultinio,
50 g sviesto,
5 g cukraus,
5 g miltų,
20 g padažo,
druskos.

Gaminimas:

Morkas nuvalykite, supjaustykite kubeliai ar griežinėliais, užpilkite sultiniu, pridėkite sviesto ir patroškinkite kol suminkštės. Miltus pakepinkite ant sviesto, sudėkite į indą, kuriame troškinasi morkos. Pagardinkite druska, cukrumi ir pavirkite. Patiekti galima prie žuvies patiekalų ar kaip atskirą patiekalą. Skanaus!

Tinka vartoti su: Tinka su baltuoju padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!