ŠVIEŽIOS SALOTOS

Ingridientai:
1 avokada,
30 g salotų,
5 g žolelių aliejaus,
10 g morkų,
5 g citrinų sulčių,
50 g sojos daigų,
15 g saldžiųjų paprikų,
pipirų, druskos
Gaminimas
Salotų lapus nuplauname ir sudedame į salotinį indą. Avokadą nulupame, išimame kaulą, supjaustome nedidelėmis lazdelėmis ir sudedame į salotas. Taip pat dedame sojos daigus, prieskonius, įpilame žolelių aliejaus ir citrinų sulčių. Viską atsargiai išmaišome ir sudedame į lėkštę. Puošiame morkų ir saldžiųjų paprikų šiaudeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!