TIRŠTOJI ŽUVIENĖ

Ingridientai:
1 kg žuvies
3 šaukštai miltų
60 g sviesto
150 g grietinės
2 svogūnai
petražolių lapeliai
1,5 l vandens
6 grūdeliai kvapniųjų pipirų
druskos, pipirų

Gaminimas
Žuvį su prieskoniais išvirti. Kai išverda, žuvį su prieskoniais permalti per mėsmalę arba gerai sutrinti. Svieste pakepinti miltus, paskui supilti grietinę, viską išmaišyti ir sumaišyti su žuvies mase. Viską maišant pamažu supilti sultinį, kuriame virė. Tuomet dar užverdame ir patiekiame su sklindžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!