TORTAS "MARIOLA"

Ingridientai:
7 kiaušiniai
14 šaukštų cukraus
250 g margarino
9 šaukštai želatinos
3 šaukštai kakavos
1 pakelis citrinų želė
apelsinų skiltelės

Gaminimas
Paruošti 3 stiklines. Į kiekvieną įpilti po 3 šaukštelius želatinos, ištirpdyti trupučiu šalto vandens ir iki pusės stiklinės pripilti verdančio vandens. Ištirpdyti margariną ir lygiomis dalimis supilti į stiklines, atšaldyti. 7 trynius ištrinti su 7 šaukštais cukraus ir supilti pirmos stiklinės turinį. Šaukštu išmaišyti, supilti į tortinę ir įdėti į šaldytuvą. Baltymus išplakti, padalyti pusiau. Į vieną įberti 3 šaukštus kakavos, supilti antros stiklinės turinį, išmaišyti, supilti ant tortinėje sustingusios masės ir vėl įįdėti įį šaldytuvąą. Antrąą išplaktų baltym%įį1; dalį sumaiššyti su treččios stiklinąą9;s turiniu, užžlieti ant sustinčgusios kakavos mžžasės ir įdėššti šaldytuvą. Tortą užpilti stingstančia želėė ir papuošti vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!