Tortas "Skruzdėlynas"


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.4 – 5 kiaušiniai
2.5 šaukštai grietinės
truputis druskos
3.4 stiklinės miltų
4.0,5 kg aliejaus
Gabalėliams sujungti paruošiame sirupą:
5.1 stiklinė medaus
6.1 stiklinė cukraus
7.2 šaukštai vandens
8.30 g sviesto
9.1 šaukštas grietinės
Gaminimas:
Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 – 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi.
Sirupe pamirkome išvirtus tešlos gabalėlius, sudedame kalnu į plokščią lėkštę. Viršų papuošiame razinomis, riešutais ar susmulkintais džiovintais vaisiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!