Trinta moliūgo sriuba su česnaku


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1 valg. šaukšt. alyvų aliejaus,
1 poras,
2 skiltelės česnako,
1 kg moliūgo,
6,5 stiklinės daržovių sultinio,

2 arbat. šaukšt. džiovintų čiobrelių,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų,
2 valg. šaukšt. sojos padažo,
¼ stiklinės pjaustyto laiškinio česnako.

Gaminimas:
Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas visai suminkštės. Supilkite sojos padažą. Leiskite sriubai ataušti, paskui ją pertrinkite. Sriubą šaldytuve galima laikyti keletą dienų. Prieš patiekiant pašildykite. Papuoškite smulkintais laiškiniais česnakais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!