Trinta porų ir petražolių sriuba


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
70 g porų,
1 svogūno,
100 g petražolių šaknų,
20 g sviesto,
0,75 litro daržovių sultinio,
100 g grietinėlės,
2 šaukštelių citrinos sulčių,
baltųjų pipirų,
druskos,
150 g krabų,
2 riekių šviesios duonos,
30 g sviesto.
Gaminimas:
Petražolių šaknis, svogūną nuvalyti, smulkiai supjaustyti, porą švariai nuplauti, nusausinti, smulkiai supjaustyti. Puode pakaitinti sviestą, jame patroškinti petražoles, svogūną, porą. Užpilti sultinį, grietinėlę ir dar 10 min. ant vidutinio karštumo ugnies patroškinti. Puodą nukelti nuo ugnies ir elektriniu rankiniu smulkintuvu viską sutrinti. Paskaninti druska, pipirais, sudėti krabus, dar truputį pakaitinti. Duoną supjaustyti kubeliais ir dėti į keptuvėje įkaitintą sviestą, pakepinti atsargiai pamaišant. Į lėkštes pilti sriubą, ją pabarstyti pakepinta duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!