Troškinta veršiena su daržovėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
600 g veršienos,
riebalų,
svogūnas,
petražolė,
4 morkos,
stiklinė žirnelių,
1,5 stiklinės supjaustytų ankštinių pupelių,
2 stiklinės vandens.
Druskos,
5 bulvės.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūną, įpilti vandens, sudėti supjaustytas daržoves ir troškinti. Vėliau supilti žirnelius, o baigiant troškinti, sudėti supjaustytas bulves ir dar patroškinti. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!