Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Ingridientai:
1 viščiukas,
2 morkos,
5-6 baravykai,
1 poras,
150 g sviesto,
truputis petražolių,druskos,pipirų.
Gaminimas
Nuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.
Viščiuką padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.
Į troškintuvą įpilame likusį ištirpintą sviestą,sudedame viščiuko gabalus bei grybų ir daržovių mišinį.
Troškintuvą uždengiame.Kepame orkaitėje,kol viščiukas suminkštėja.
Patiekiame kartu su troškiniu ir virtomis bulvėmis. (Monika)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!