Troškinys su aviena

Ingridientai:
3—4 žalios bulvės,
morka,
300 g avienos,
0,5kg šviežių kopūstų,
svogūnas, lauro lapas,
šaukštelis kmynų,
druskos.
Gaminimas
Nuo mėsos nuimami riebalai, supjaustomi ir paspirginami. Į greitpuodį supilami paspirginti riebalai, sudedami smulkiai supjaustyti kopūstai, mėsos gabaliukai, bulvių skiltelės, susmulkintas ir pakepintas svogūnas, stambiai tarkuota morka, užberiama kmynų, įdedamas lauro lapas, pasūdomą, užpilama 0,5l verdančio vandens, sandariai uždaroma ir ant silpnos ugnies troškinama 40 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!