Tuno kepsneliai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
 500 g tuno
100 ml citrinų sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
2 šaukštelių raudonėlių
šaukšto tarkuotų citrinos žievelių
druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas:

Tuną supjaustyti kepsneliais. Citrinų sultis, aliejų, raudonėlius, kapotą česnaką, citrinos žieveles, druską ir pipirus išmaišyti.

Paruoštu marinatu užpilti į didelį indą sudėtus žuvies kepsnelius ir uždengus dėti į šaldytuvą 30–40 min. Žuvį porą kartų apversti.

Kepsnelius sudėti į folija ištiestą kepimo indą, užpilti marinatu, užlankstyti kraštus ir kepti iki 180ºC įkaitintoje orkaitėje 20 min.

Iškepusius žuvies gabaliukus išimti į lėkštes. Patiekti su šviežiais pomidorais ir virtais makaronais, užpiltais aštriu padažu.

Šaltinis : iki.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!