Tuno kepsneliai su įdarytu pomidoru

Ingridientai:
2 asmenims:

500 g tuno;
½ citrinos sulčių;
2 česnako skiltelės;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
žiupsnelis raudonėlių;
druskos ir ką tik maltų pipirų.

Garnyrui:

2 nedideli pomidorai;
1 kiaušinis;
1 svogūnas;
2 valg. š. neriebaus majonezo;
saujelė smulkintų alyvuogių;
kapotų petražolių.
Gaminimas
Tuną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą ir užilkite marinatu, pagamintų sumaišius kapotus česnakus, citrinos sultis, aliejų, druską ir pipirus. Žuvį padėkite valandai, kad pasimarinuotų. Marinuotus kepsnelius nuvarvinkite, įvyniokite į foliją ir kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Garnyrui pomidorų viršūnėles nupjaukite, minkštimą išskobkite, supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su smulkintu svogūnu, alyvuogėmis, majonezu, virtu kiaušiniu ir petražolėmis. Pomidorus įdarykite paruoštu įdaru ir pridenkite nupjautomis viršūnėlėmis. Patiekite su karštais tuno kepsneliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!