Upėtakis marškinėliuose


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
6 upėtakiai po 200 g (su galva gražiau)
6 petražolių šakelės
1 čiobrelių šakelė
pusė arbat. šaukštelio kalendros žirnelių
1 citrina
3 salierų kotai
3 nedideli svogūnai
aliuminio folijos
sviesto, druskos, pipirų
Gaminimas:

Išskrostus ir išvalytus upėtakius pabarstyti druska ir pipirais. Susmulkinti petražoles. Žuvį apibarstyti čiobreliais, 3 did. šaukštais smulkintų petražolių ir kalendra. Sudėti į indą, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 1 val. Įkaitinti orkaitę iki 200 C. Smulkiai supjaustyti salierus ir svogūnus, juos kartu sumaišyti su druska ir pipirais. Iš folijos išpjauti 6 lapus (žuviai apvynioti). Kiekvieną lapą ištepti sviestu, sudėti salierų ir svogūnų mišinį, ant jo uždėti upėtakį. Gerai įsukti į foliją, sudėti visas žuvis ant skardos ir kepti 15 min. Patiekalas tiekamas folijoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!