Užkandėlė su cukinijomis II

Ingridientai:
1 kg cukinijų,
po 0,5 kg paprikų,
obuolių,
svogūnų,
morkų,
stiklinė aliejaus,
pagal skonį druskos,
cukraus,
maltų karčiųjų pipirų,
citrinų rūgšties.
Gaminimas
Smulkiai supjaustytus svogūnus kepinti su aliejumi, kol apkeps. Burokine trintuve sutarkuotas morkas, kvadratėliais supjaustytas paprikas sudėti į kepinamus svogūnus ir troškinti, kol daržovės suminkštės. Tuomet sudėti kubeliais supjaustytas cukinijas ir dar patroškinti. Troškinimo pabaigoje sudėti nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, pasūdyti, paskaninti cukrumi, citrinų rūgštimi (jei vartojami saldūs obuoliai) ir pipirais. Įpylus truputį vandens ir likusį aliejų, kaitinti nuolat maišant, kol suminkštės obuoliai. Karštąą masęę sukrėsti įį paruošštus stiklainius, tuoj pat sandariai užę82;daryti iįr lėtai atvėsinti. Viečtoj oūbuoliųų galima vartoti kriau&#ž353;šes. Užkandėėlę tinka skaninti česnaku, kurį susmulkinus pakepinti drauge su svogūnais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!