Užkepėlė su kopūstais

Ingridientai:
Kopūsto galva,
350 g veršienos arba kiaulienos faršo,
150 g lašinių,
druskos,
pipirų,
džiūvėsių.
Gaminimas
Kopūsto galvą įmerkti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai ji suminkštės, išimti, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti. Nedideliame riebalų kiekyje apkepinti faršą, pabarstyti jį druska ir pipirais. Mažais gabaliukais supjaustyti lašinius. Į riebalais išteptą skardą sluoksniais sudėti kopūstus, mėsą ir lašinius taip, kad viršutinis sluoksnis būtų iš lašinių. Apibarstyti maltais džiūvėsiais, apšlakstyti aliejumi ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Patiekti su pomidorų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Loreta 2009-10-28 16:00:32
na manau visai gal neblogas patiekalas ejnu dabar pameginti pagaminti;]