VAISINIS PYRAGAS

Ingridientai:
1 rabarbaras
1 kriaušė
braškės stiklinnę
1 abrikoso
mėlynių ir revuogių po stiklinę
2 š. aromatizuoto atsto
TEŠLAI:
225 g. miltų
žiupsnelis druskos
70 g. cukraus
140 mg. pasuko(jogurto)
110 g. sviesto
cukraus pudros
Gaminimas
Išmaišius 6 š. cukraus ir aromatizuoto atsto, ipilti i puodą. Paskui imesti 1 cm. supjaustytus rabarbarus ir paskui supjaustytus abrikosus, braškes, kriaušes, po vieną puoduką mėlynių ir gervuogių. Virti 3-4 min.
Tešlą darant reikia 110 g. sviestą ir 225 g. miltus sumaigyti (turi atrodyti kaip duonos trupiniai) užberti žiupsnelį druskos, įdėti 70 g. cukraus ir140 g. pasuko(jogurto). Isberti ant lentos, sulipinti į vieną masę.
Ištraukus vaisius supilti į puodą, o paskui tešlą surutuliuoti teniso dydžio rutuliukais ir užmesti ant vaisių. Užbarstyti cukraus pudra ir pašauti į orkaitę 30-35 min., 170 laipsnių temperatūroje. SKANAUS!!!!!!!!!!!!!!!! (Juste)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!