Vaisių salotos su virta jautiena

Ingridientai:
200 g. virtos liesos jautienos,
2-3 konservuotos kriaušės,
200 g. konservuotų persikų,
100 g. vynuogių be kauliukų,
50 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų,
150 g. majonezo,
smulkintų bazilikų,
druskos, salotų lapų.
Gaminimas
Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis. Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes. Alyvuoges supjaustome griežinėliais. Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau.

Šioms salotoms reikia keturių lėkščių. Jas išklojame salotų lapais. Ant viršaus paeiliui dedame produktus: kraštuose kriaušes, kiek arčiau vidurio - persikus, toliau - jautienos juosteles. Apibarstome bazilikais ir druska. Ant viršaus dedame majonezo, o ant jo vynuogių. Tarp kriaušių, šonuose, išdėliojame alyvuoges. Tiekiame su skrebučiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!