Vaisių sriuba su česnakais

Ingridientai:
50 g lukštentų migdolų
100 – 125 g džiūvėsėlių
2 – 3 skilt. česnako
80 g aliejaus
200 g vynuogių
200 g meliono
druskos
pipirų
Gaminimas

Į maišiklį sudėkite migdolus, džiūvėsėlius ir kapotus česnakus, maišydami po truputį pilkite aliejų, įpilkite 250 ml vandens. Viską gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Nuplaukite ir nusausinkite vynuoges, perpjovę pašalinkite sėklas. Melioną perjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, šaukštu išgremžkite minkštimą ir smulkiai supjaustykite. Vynuoges ir melioną sudėkite į sriubą. Sriubą patiekite gerai atšaldytą. Galite įdėti ledukų. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!