Varškės sausainiai

Ingridientai:
250 g saldžios varškės arba varškės sūrelių;
3 kiaušiniai;
½ arb. š. kepimo miltelių;
150-200 g miltų;
2 valg. š. cukraus.
Gaminimas
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Varškę permalkite ir sumaišykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Miltų pilkite tiek, kad tešla būtų tiršta. Tešlą 1 val. palaikykite šaldytuve. Tuomet padalykite ją į dvi dalis. Iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo į 3 mm storio lakštus. Juos ištepkite su cukrumi plaktais baltymais ir susukite į ritinėlius. Tada supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir kepkite karštoje orkaitėje 20 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!