VENGRIŠKA ANTIENA

Ingridientai:
500 g anties krūtinėlės
1 svogūnas
500 g pomidorų
400 g raudonosios paprikos
1 skiltelė česnako
1,5 šaukšto sviesto
1 šaukštelis miltų
druskos
Gaminimas
Česnaką susmulkinti. Papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Pomidorus nuplikyti ir aplupti žievelę, supjaustyti skiltelėmis, išimti sėklas. mėsą nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su 1 šaukštu sviesto. Į sviestą sudėti mėsą, pakepinti nuolat maišant. Įpilti 1/2 stiklinės vandens, įdėti česnako ir troškinti apie 45 minutes. Po to sudėti papriką ir pomidorus, kartu troškinti 15-20 minučių. Iš likusio sviesto ir miltų padaryti tešlos rutuliuką, įįdėti įį troškiįnį ir užvirti. Patiekti su ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!