Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)

Ingridientai:
600 g veršienos,
6 slyvos,
baziliko lapelių.

Marinatas :
1 arb. šaukštelis druskos,
1/2 arb. šaukštelio cukraus,
1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko),
1 lauro lapelis,
5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji),
2 stiklinės vandens.
Gaminimas
Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. Kepame arkaitėje apie 1 val. Kartu galima išsikepti ir bulves. Tinka ir kaip karštas patiekalas, ir kaip užkandis. Slyvų galima įdėti ir daugiau

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!