Vėžių padažas


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
12 vėžių
Šaukštas miltų
3 šaukštai grietinės
1 šaukštas sviesto
1 citrina
2 gabaliukai sauso buljono
Gaminimas:
Vėžius išvirti druska ir krapais pagardintame vandenyje. Išvirus nulupti kakliukus ir didžiąsias kojas, visa kitą sutrinti ir 15-20 minučių patroškinti su sviestu. Buljoną ištirpinti 3 stiklinėse vandens ir supilti į troškinį. Taip pat suberti miltus, supilti išspaustas citrinos sultis ir maišant pavirti. Supilti grietinę, pagal poreikį pagardinti prieskoniais ir dar pavirti iki užvirimo. Tokį padažą tinka patiekti prie vištienos ar žuvies patiekalų. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!