Višta su česnakais

Ingridientai:
višta (1,2 kg),
1 galvutė česnako,
100 g baltojo vyno,
vištienos prieskonių,
druskos, 50 g sviesto,
šviežių rozmarinų.
Gaminimas
Vištą įtriname vištienos prieskoniais, druska, susmulkintais rozmarinais, česnakais ir palaikome 2-3 val. Tada į skardą įpilame vyno, ant vištos užtepame sviesto ir, uždengę folija, kad kuo mažiau kepimo skysčio išgaruotų, kepame. Jei kepimo skystis išgaruoja, į skardą dar įpilame vyno ar vandens. Baigiant kepii foliją nuimame ir vištą apskrudiname.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!