Vištiena (prancūziška virtuvė)


Patiekalo šalis: Prancūzija
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

1 višta,
200 g prieskoninių daržovių,
50 g sviesto,
15 g svogūnų,
30 g miltų,
1 stiklinė paukštienos sultinio,
1 trynys,
0,5 stiklinės grietinėlės,
7 g želatinos,
druskos.

Gaminimas:
Vištą išvirkite kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Padažui sviestą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais, suberkite miltus ir atskieskite sultiniu. Pavirinus padažą perkoškite, atvėsinkite, įplakite trynį, supilkite grietinėlę, pasūdykite ir supilkite išmirkytą želatiną. Stingstančiu padažu apipilkite lėkštę, sudėkite mėsą. Jei turite, papuoškite krapais ar petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!