Vištiena su voveraitėmis

Ingridientai:
1 kg maltos vištienos,
2 kiaušiniai,
3 piene išmirkytos batono riekelės,
druskos,
vištienos prieskonių,
svogūnų miltelių arba keptuvėje su aliejumi keptas svogūnas,
1 šaukštas krakmolo,
0,5 l voveraičių,
2 svogūnai.

Padažui:
1 šaukštas miltų,
50 g sviesto,
1 stiklinė grietinės,
druskos, pipirų.
Aliejaus apkepimui
Gaminimas
Į maltą vištieną jmušame kiaušinius, įdedame susmulkintą batoną, krakmolo, prieskonių, svogūnų, gerai išminkome. Padarome kotletus, viduryje įspaudžiame duobutę ir sudedame į riebalais pateptą skardą. Voveraites 10 min. verdame pasūdytame vandenyje, po to apkepame keptuvėje su aliejumi ir svogūnais. Keletą voveraičių paliekame papuošimui, kitas sudedame ant kepsnių ir kepame orkaitėje, kol mėsa išškeps. Kepsnius patiekiame su bulvių košše. Užžpilame padažžu, sumašišytu su žlikusiomis voveraitš79;mis, papuošiame žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!