Vištiena troškinta vyne

Ingridientai:
10 -14 vištos blauzdelių (arba išdarinėtas viščiukas)
1 svogūnas,2-3 skiltelės česnako
3 pievagrybiai
3 pomidorai
0,25 stiklinės sultinio
0,5 stiklinės balto vyno
aliejus, druska, pipirai
Gaminimas
Troškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti pusžiedžiais plonai supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir uždengus, ant mažos ugnies troškinti. Pievagrybius supjaustyti plokštelėm ir taip pat sudeti. Pomidorus užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti kelias minutes, nuimti skūrelę, supjaustyti riekelėm ir taip pat sudėlioti į troškinį. Kokias 5 minutes patroškinus įpilti 0,25 stiklinės sultinio(tik kad neprisviltų) , įberti druską ir pipirus. Vėl patroškinti, kol mėsytė bus beveik gatava ir supilti vyną. Pateikti su ryžiais. (Albina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!