Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu

Ingridientai:
10 vištų kulšelių,
šaukštelis druskos,
vienos citrinos sultys.

Marinatui:
400 g natūralaus jogurto,
svogūnas,
česnako skiltelė,
2 šaukštai smulkiai sutarkuoto šviežio imbiero arba šaukštas džiovintų imbierų miltelių,
truputis tabasko padažo,
šaukštas kario.
Gaminimas
Vištų kulšelės keliose vietose įpjauname ir įtriname druska bei citrinų sultimis.

Paruošiame marinatą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame ir sumaišome su kitais nurodytais produktais.

Vištieną laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valandų (galima ir ilgiau).

Prieš kepdami kulšeles išimame iš marinato ir nuvarviname.

Kepame ant grotelių vis pavartydami apie 15 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!