Vynuogių desertas

Ingridientai:
4 porcijos

560 g didelių žaliųjų
vynuogių be kauliukų,
60 g sviesto,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštelis cukraus,
truputis vaisių likerio.
Gaminimas
Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome mažą kaitrą ir kepame apie 3 minutes nuolat maišydami. Įpilame vaisių likerio ir gerai sumaišome. Desertą tiekiame karštą arba šaltą.

Tiekiame su citrinu šerbetu, vaisiniu jogurtu arba ledais. Vietoj žaliųjų vynuogių galima naudoti raudonąsias. Citrinų sultis galima pakeisti laimų sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!