Vynuogių padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
250 g. vynuogių, arba 100 g. razinų
3/4 stiklinės vandens,
1,5 šaukšto margarino,
1,5 šaukšto miltų,
1 stiklinė sultinio arba vandens,
0,5 stiklinės grietinėlės,
1 kiaušinio trynys,
1 šaukštelis cukraus,
druskos. 
Gaminimas:
Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 - 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti.
Tinka vartoti su:  Padažas tinka paukštienos, triušienos, kiškienos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

[email protected] 2024-03-17 03:08:13
nam quo vero quis id et dolores voluptatem deserunt nesciunt soluta. molestiae occaecati et itaque ea ullam consequuntur rerum. et quas et ut sed quia animi provident numquam tempora dolores. providen