ŽUVIES SLUOKSNIUOTIS

Ingridientai:
500 g žuvies filė
60 g sviesto
200 g fermentinio sūrio
maltų pipirų
majonezo
4 svogūnai
2 salierai
petražolių lapelių
druskos


Gaminimas
Svieste pakepinkite pasūdytus, maltais pipirais apibarstytus filė gabalus. Į stiklinį ugniai atsparų indą sluoksniuokite: majonezą, keptus žuvies gabalus, tarkuotą fermentinį sūrį. Ant jų dėkite svieste pakepintus svogūnų bei virtus salierų griežinukus. Viską apibarstykite susmulkintais petražolių lapeliais. Sluoksniuojant tokia eile, paskutinis sluoksnis turi būti tarkuoto sūrio. Vidutinio karštumo orkaitėje kepkite, kol sūris paruduos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!